Exposeren

Vision, Robotics & Motion is een combinatie van vakbeurs en congres waar toonaangevende leveranciers en wetenschappers de nieuwste ontwikkelingen tonen op het gebied van o.a. vision, robotica, sensoren, mechatronica, grippers, aandrijf- en besturingstechnieken. Deze vakbeurs is dan ook hét platform waar machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en toepassers elkaar ontmoeten.

De markt vraagt in toenemende mate om oplossingen die intelligent, efficiënt, flexibel, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Steeds vaker heeft de oplossing daardoor een multidisciplinair karakter. De bezoeker erkent dit, waardeert de logische bundeling van Vision, Robotics en Motion en kiest zo voor een efficiënt bestede dag.

Download brochure editie 2021

De informatiebrochure voor Vision, Robotics & Motion 2022 is medio november beschikbaar.

Dit zijn de bezoekers van Vision, Robotics & Motion

Vision, Robotics & Motion biedt u ruim de mogelijkheid uw producten en/of diensten op een professionele wijze onder de aandacht te brengen bij een doelgericht publiek. Als exposant ontmoet u dan ook management, engineering, productie en R&D professionals, verantwoordelijk voor automatisering, control systems, netwerken, productie en onderhoud. Daarnaast ontmoet u ook professionals op het gebied van systeemintegratie bij producerende bedrijven uit de batch- en discrete industrie. De editie van 2019 verwelkomde ruim 1650 bezoekers, een voortzetting van de stijgende lijn met 30%, waarbij:

  • 50% van de bezoekers werkzaam is op management- en directieniveau
  • 64% van de bezoekers decision maker of influencer is
  • 30% van de bezoekers werkt in de machine- of apparatenbouw
  • 18% eindgebruiker is
  • 88% de kwaliteit van de lezingen goed vindt

Download de factsheet

exposanten contact

robotica