Exposeren

Vision, Robotics & Motion is een combinatie van vakbeurs en congres waar toonaangevende leveranciers en wetenschappers uit de Benelux en Duitsland de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van o.a. vision, robotica, sensoren, mechatronica, grippers, en aandrijf- en besturingstechnieken tonen. Vision, Robotics & Motion is dan ook hét platform waar machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en eindgebruikers elkaar ontmoeten.

De markt vraagt in toenemende mate om oplossingen die intelligent, efficiënt, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Steeds vaker heeft de oplossing een multidisciplinair karakter. Deze marktontwikkeling is de drijvende kracht achter Vision, Robotics & Motion.

Dit zijn de bezoekers van Vision, Robotics & Motion

Vision, Robotics & Motion biedt u ruim de mogelijkheid uw producten en/of diensten op een professionele wijze onder de aandacht te brengen bij een doelgericht publiek. Als exposant ontmoet u dan ook management, engineering, productie en R&D professionals, verantwoordelijk voor automatisering, control systems, netwerken, productie en onderhoud. Daarnaast ontmoet u ook professionals op het gebied van systeemintegratie bij producerende bedrijven uit de batch- en discrete industrie. De editie van 2019 verwelkomde ruim 1650 bezoekers, waarvan:

  • 50% van de bezoekers werkzaam is op management- en directieniveau
  • 64% van de bezoekers decision maker of influencer is
  • 30% van de bezoekers werkt in de machine- of apparatenbouw
  • 18% eindgebruiker is
  • 88% de kwaliteit van de lezingen goed vindt

exposanten contact

lezingenprogramma

Reserveer uw stand op de plattegrond

U heeft de keuze uit verschillende stand afmetingen. Verder is er een compleet pakket van stand benodigdheden en diverse communicatiemiddelen. Zowel op 10 als 11 juni heeft u als exposant ook de mogelijkheid uw kennis te delen tijdens het lezingenprogramma. Ook op de beursvloer zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en profilering, voorbeeld via productplaatsing op demopleinen of de hall of fame. De inschrijvingen worden in volgorde van aanmelding verwerkt. Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u zich direct aanmelden als exposant.

Reserveer uw stand op de plattegrond

Waarschuwing aan exposanten

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Event Fair
  • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Hans Houdijk +31 40 296 99 22.