Exposeren

Vision, Robotics & Motion is een combinatie van vakbeurs en congres waar toonaangevende leveranciers en wetenschappers de nieuwste ontwikkelingen tonen op het gebied van o.a. vision, robotica, sensoren, mechatronica, grippers, aandrijf- en besturingstechnieken. Deze vakbeurs is dan ook hét platform waar machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en toepassers elkaar ontmoeten.

De markt vraagt in toenemende mate om oplossingen die intelligent, efficiënt, flexibel, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Steeds vaker heeft de oplossing daardoor een multidisciplinair karakter. De bezoeker erkent dit, waardeert de logische bundeling van Vision, Robotics en Motion en kiest zo voor een efficiënt bestede dag.

Download de informatiebrochure

Dit zijn de bezoekers van Vision, Robotics & Motion

Vision, Robotics & Motion biedt u ruim de mogelijkheid uw producten en/of diensten op een professionele wijze onder de aandacht te brengen bij een doelgericht publiek. Als exposant ontmoet u dan ook management, engineering, productie en R&D professionals, verantwoordelijk voor automatisering, control systems, netwerken, productie en onderhoud. Daarnaast ontmoet u ook professionals op het gebied van systeemintegratie bij producerende bedrijven uit de batch- en discrete industrie. De editie van 2019 verwelkomde ruim 1650 bezoekers, een voortzetting van de stijgende lijn met 30%, waarbij:

 • 50% van de bezoekers werkzaam is op management- en directieniveau
 • 64% van de bezoekers decision maker of influencer is
 • 30% van de bezoekers werkt in de machine- of apparatenbouw
 • 18% eindgebruiker is
 • 88% de kwaliteit van de lezingen goed vindt

Download de factsheet

exposanten contact

lezingenprogramma

Reserveer uw stand op de plattegrond

U heeft de keuze uit verschillende stand afmetingen. Via het online exposantenportaal krijgt u vervolgens toegang tot een compleet pakket van stand benodigdheden, diverse communicatiemiddelen en verdere advertentie en sponsormogelijkheden. Zowel op 10 als 11 juni heeft u als exposant ook de mogelijkheid uw kennis te delen in het lezingenprogramma. Dit versterkt uw aanzien en latere online vindbaarheid als expert. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en profilering, voorbeeld via productplaatsing op een van de demopleinen. De inschrijvingen worden in volgorde van aanmelding verwerkt. Benieuwd welke stands er nog beschikbaar zijn? Bekijk de plattegrond en reserveer direct uw plaats op de beursvloer. 

Reserveer uw stand op de plattegrond

robotica

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom Coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het Coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van Vision, Robotics & Motion en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

 • Expo-Guide
 • Fair Expo
 • Fair Guide
 • Event Fair
 • International Fairs Directory
 • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er geen enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.
Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.