Bezoekersinformatie

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs in de Benelux op het gebied van het automatiseren van discrete productieprocessen. Of u nu eindgebruiker bent van een automatiseringsoplossing of integrator van componenten: tijdens Vision, Robotics & Motion vindt u laatste ontwikkelingen en ontdekt u welke mogelijkheden de nieuwste technologieën u bieden. Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things.

Speciale aandacht gaat dit jaar naar toepassingen in food en pharma, systems engineering, de samenwerking tussen mens en robot in de productie-omgeving en logistieke toepassingen. 

Vision, Robotics & Motion: een goed huwelijk

De maakindustrie staat altijd voor de uitdaging om efficiënter te produceren. Automatisering van de productie is hierin een onmisbaar onderdeel. Maar, hoe combineert u een steeds hogere mate van automatisering met flexibiliteit in het productieproces? Enkel door het automatiseringsvraagstuk te zien als onderdeel van het gehele productieproces waarin het plaatsvindt. Dan is een integrale oplossing nodig met een multidisciplinair karakter. 

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

De ontwikkelingen gaan razendsnel en het wordt steeds eenvoudiger robots in te zetten om productieprocessen te automatiseren. Niet alleen kunnen robots moeiteloos zware en repetitieve klussen doen; ze zorgen ook nog voor een constante kwaliteit in de uitvoering. De nieuwste vision technieken helpen bij kwaliteitscontrole, en met slimme motion control bespaart u op doorlooptijd en energiekosten. Door de grote flexibiliteit en eenvoudige aansturing is de terugverdientijd kort. Wilt u meer weten over wat productieautomatisering kan doen binnen uw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden op Vision, Robotics & Motion.

robotica

integratie

Codewoord integratie

Industry 4.0 of smart industry is de naam voor steeds beter geïntegreerde industriële systemen. Deze verbeterde connectiviteit en sterkere interactie met andere systemen is een hele omschakeling.  Eindgebruikers stellen steeds hogere eisen aan automatiseringsoplossingen. Die moeten flexibeler zijn en naadloos passen binnen het gehele productieproces. Op Vision, Robotics & Motion komen deze onderwerpen uitgebreid aan bod en vindt u alle tools om toekomstbestendig te automatiseren. 

De laatste stand van de techniek

Ontdek hoe u augmented reality kunt toepassen in de machinebouw, hoe u de toegevoegde waarde van machine learning kunt inzetten inzetten voor uw klanten en hoe u het productieproces kunt verbeteren met unmanned autonomous vehicles. Met een bezoek bent u in 1 dag op de hoogte van de nieuwste producten op het gebied van vision, robotica & aandrijftechniek. Of het nu gaat om de nieuwste generatie cobots of servoversterkers, om 3D-camera’s of infraroodsensoren: u vindt het op Vision, Robotics & Motion. 

autonome robot